4 april 2013

Fåglar


5 kommentarer:

BP sa...

Vilka otroligt läckra bilder! Du blir bara bättre och bättre med dina bilder! Å den där sista saken är riktigt charmig också tycker jag.

Filifjonkan 1 sa...

Hej Cat.
åh så fina fåglar sjöfågel är det väl allihop den där rödrosa var ju häftig som klippt ur ett modemagasin skrattar,,den spräckliga var ju med snygg vassa näbbar de är utrustade med. Fina bilder kramis

Filifjonkan 1 sa...

Hej Igen Cat å det var en Ibis ja man ser det ju nu när man kollar nogsamt den är ju så himla vacker men fru ibis är liute mindre synlig bra när de ruvar så de inte upptäcks så lätt! Tack för infon.:)

BP sa...

Svar: Tycker absolut att du ska ringa herr Fahlberg. Han är urtrevlig och tn typisk norrlänning. Han vill inte göra affärer med resten av landet då han inte är bra på "det där med nät och e-handel, å då blir det bara en massa jobb" - enligt honom själv.
Han har knappt skickat ett paket och han litade helt på mig när jag sa att portot för fyra grodor är 60 kronor. Grodorna kostar förresten (löjliga) 59 kronor/st.
Så ring - å om han sitter i traktorn så får du göra som jag. Dessutom vet du ju nu att Nordmaling ligger söder om Umeå, då slipper du t o m att göra bort dig;-)

Monica sa...

Vilka fina fåglar, den röda har en riktigt snygg röd ton;-)
Ha en skön kväll