23 februari 2009

I did it!

Skam den som ger sig. Efter hur mycket tricksandes som helst lyckades jag äntligen hitta rätt html-gadget till en besöksräknare.
Nu får jag se om någon vill titta på min blogg:)

6 kommentarer:

whatthefuckdotcom sa...

Jag misstänker av detta inlägg att du lyckats... men jag ser ingen så jag skriver ändå: Jag tog susnets besöksräknare och klistrade in både regkoden och den kod jag ville ha utåt och klistrade in det i en HTML/JavaScript gadget ;)

Om du inte lyckats redan och du vill ha hjälp så är det bara att hojta :)

cat sa...

Lade räknaren längst ner på sidan.

Filifjonkan 1 sa...

Hej Cat Men det var ju inte större bilder här? Bara om man klickar på dem. Då blir de enorma så man har ingen glädje av dem ändå har en 19 skärm och man ser ju bara då en hörna likadant en 22 skärm. Man får liksom ingen överblick av bilden. Den måste nog vara mindre inlagd för att synas den är skarp och fin men som sagt en hörna sen får man rulla runt kors och tvärs och försöka se något

Anonym sa...

Hm filifjonkan det måste jag kolla upp.

Filifjonkan 1 sa...

Halloj igen 2500 bilder har jag lagt upp nu på Blogga gratis kan lägga upp hur många jag vill men varje 100 kostar 20 kr att att hämta hem med sms bara! Du gör ju som du vill jag menade inget dumt eller så ville bara säga som det syns och du lägger ju självklart dina bilder var du vill men jag blev bara förvånad därför, kram kram..

Filifjonkan 1 sa...

Cat öppna din sida för ladda upp bilder överst så står hur du gör enkelt knappa in ett nr vänta så får du en kod skriv koden i fönstret så har du 100 bilder till går dygnet runt. Det dras på din teleräkning eller hur du har det