7 december 2010

Getting better

Jag hoppas att alla fåglar kommer hitta mat under ännu en vargavinter. Jag fick påhälsning av en liten talgoxe igår, som helt fräckt knackade på mitt fönster. Jag lade ut lite frön på fönsterbläcket och nu har jag ett helt gäng talgoxar att försörja :) De låter mig dock inte komma nära med kameran.

4 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Hej Cat hahha talgoxar de är smarta rackare akta dig de har stor släkt med ..Fina är de våra vinterfåglar men man fattar inte hur de klarar vintrarna som är så här kalla och snöiga men många dör säger de med. Skönt att du är lite bättre idag ..catim

BP sa...

Då har du fått en ny fågelfamilj:-) Du skulle trivas här om du gillar fåglar. Har aldrig sett så många med så olika och vackra läten. Dom twittrar hela dagen och nu förstår jag varför twitter heter twitter;-)

Monica sa...

En talgoxe här strimlar alla tidningar vi lägger ut på verandan pickar i panelen på huset när maten är slut och sitter på fönsterbläcket och tittar in. Ibland är jag faktiskt sur på den när det ser ut som om en dokumentförstörare varit i farten på verandan.
Skönt att du mår bättre;-)

25BAR sa...

Keep the faith!