14 december 2011

Pepparkaksponnyn


Om jag hade haft en ärkefiende, så vet jag precis vad jag skulle önska dem. Ett käckt litet EU-projekt att sätta tänderna i.

7 kommentarer:

Monica sa...

Vilken fin ponny:-)
Haha ja ibland får man hålla sej från att skriva, jag brukar också censurera mitt skrivande hihi
Ha en skön kväll och sov gott;-)

Filifjonkan 1 sa...

Men äh en sådan liten sötnos.
Hoppas du fick en skön stund att "fasa in dig" på ...

Pennelina sa...

:-D

Kramar <3<3<3

BP sa...

Ponnyn och ryttaren = partner look. Riktigt gulligt faktiskt!!!

Oooooops, är det så illa med dina gäster. Men håll ut, du kanske får åka till deras hemstäder sedan. Eller nej, du var ju redan i Turkiet om jag minns rätt. Å Tyskland är ju kanske inte så upphetsande...

cat sa...

Jag har varit i såväl Braunschweig som Istanbul, tyvärr återstår en resa till Tyskland igen och innan dess har vi nöjet att vara värdar en gång till. Det är mina kära tyska gäster som driver mig till vansinne med sitt översitteri och de kära turkiska gästerna driver mig till vansinne genom att aldrig vara i tid.

BP sa...

Jag tar tillbaka min kommentar ang. EU projektet. Du har ju även varit i Tyskland redan (googlade projektet), så du lär då inte få någon ytterligare kompensation för sveda och värk...;-)

BP sa...

Svar: "Tell me about it"! Ett tips: om du tar tyskarna en och en så är dom ok. Tar du dom i grupp tar dom kål på dig. Tyskar är varken effektiva (som alla påstår) eller känner sig "modiga" ensam. Där är det flocken och vem som är bäst/bestämmer som gäller.
En och en kan man stå ut med dom...
Turkarna är ju som italienare/spanjorer - lite manana över det hela. Men turkar är iaf charmiga (å ibland snygga;-)). Men jag förstår inte varför de är med i just det projektet. Dom är väl inte med i EU än - 2014 var väl deadline eller...