3 maj 2013

Jag vet vad jag föredrar

Att se hoppning gör mig nervös.

Att se dressyr gör mig lugn och glad.

6 kommentarer:

BP sa...

Oooops! Här håller jag inte med dig, men det visste du ju redan. Jag gillar ju spänning och action (ganska logiskt som gammal fotbollspelare) så jag tycker det är betydligt roligare att titta på hoppning.
Det beror nog säkert också på att jag inte riktigt "förstår" dressyrens olika moment och bedömningsreglerna.
Oj då, det blev en lång utläggning;-)
Ha en fin och solig helg Cat!

ulla laiho sa...

Jag tittar inte gärna på hästhoppning - tycker synd om hästen. Dressyr verkar mer vilsamt både för häst, ryttare och mig.

Anonym sa...

Hästhoppning är nervigt men kul man vet ej va som sker... dressyr hata jag när jag red själv i tonåren... men nu kan de va rogivande man vet ju vilket jobb de e bakom...


ha en skön dag

Anonym sa...

Sv: AJAJ då... hur gick det med dig då?

Jag var sån fegeis så fort ja kom upp på ryggen, å de kände hästarna ju så de gjorde lite som de ville, va ingen ordning me den ridskolan för huvud taget tror jag hihi... drömmen e ju att få rida, galloppera på en strand, släppa tyglarna å bara fara iväg... men jag har just gjort en höftledsoperation så de e bara glömma å för de andra så vågar jag nog inte nu som medelålders hehe...

Monica sa...

Du har så rätt ;-)
Ha en skön fredag på hästryggen

BP sa...

Svar: Då förstår jag. Det visste jag inte. Jag tycker du är otroligt strong att ta upp ridningen igen! Du är modig, väldig modig... tänker bland annat på din resa till Wales och dina äventyr på hästryggen där.
Kram!