5 januari 2016

Det här vet jag inte vad det är

men det satt en kråka på det. Så jag kallar det kråkspaningstorn.
7 kommentarer:

TantGlad sa...

Läckra bilder.

Ha nu en fin dag och trettondagshelg

Anki sa...

Ja, man blir ju väldigt nyfiken på vad det kan vara för torn. Så du gör helt rätt i att kalla det kråkspaningstorn :) Fin närbild på spanaren fick du också!
Ha nu en fin Trettonhelg!

Geddfish ♥ sa...

Läcker, läckert!
Men VAD i allsin dar, är det för torn??
Man blir nyfiken.
Ha en fin trettneafton ♥

BP sa...

Hur läckert som helst! Love it! Å helt klart måste "grunkan" döpas. Kråkspanartorn... Å kråkan verkar ha ensamrätt på tornet också. Undrar om det är en offentlig utsmyckning eller ett lustrum. Tornet eggar verkligen fantasin måste jag säga.

Svar: Håller helt med dig om toaletterna i Täby. Det var därför jag skojade til det med prioriteringen;-) Skylten med snön över skon är troligen en skoputsmaskin, men den fanns inte heller på plats än.

ulla laiho sa...

Det var ett spännande torn - mycket användbart för en kråka - finns dörr så den kan gå in och titta ut genom fönstren, om den ledsnat på att sitta på taket och speja.

Monica sa...

Konst eller fyr tro eller kanske
ett stort fågelhus?
Ha en bra dag;-)

Matilda sa...

Oh bildmysterium! Det gillar jag!
Dessvärre kan jag inte ge dig ett svar, men det skulle kunna vara en slags varningsgrej för båtar som sticker upp även när det är högre vattenstånd. Eller så var det bara någon som satte dit den på skoj, precis som de där rondellhundarna för några år sedan.