2 september 2016

Lilla Tindra


Lilla Tindras bästis var inte i hagen.  Hon stod och tittade efter honom och ibland gnäggade hon högt efter honom.

Har en klämskadad hand, som gör ont. En branddörr på jobbet smällde igen om den. Gulligt att ni frågar.

10 kommentarer:

znoggge sa...

Vilken fin häst! Hoppas att den klämskadade handen bättrar på sig!

Matilda sa...

Aj aj, hoppas handen känns bättre snart. Branddörrar verkar mycket farliga. Ha en fin helg!

Anki sa...

Inte kul med din hand - hoppas du slipper besvärliga men efter skadan!
Fint porträtt på fina Tindra - snyggt att du redigerat bort störande inslag i bakgrunden ... bra jobbat även denna gång :)
Önskar dig en fin helg!

BP sa...

Aj, aj, aj! Tassen menar jag alltså. Klämskadad... Hoppas inget var bruten, men det gör ju inte mindre ont för det, eller hur! Jo, du ska nog kräva en slant för sveda och värk här om det är någon annans fel alltså!

Nu till Tindra. Till en början med trodde jag att hon hade rastaflätor. Ser ju hur coolt ut som helst den där grejen som troligen är en "skärmmössa" mot solen. Å redigeringen upptäckte jag också till slut, men det tog några skrollningar;-)

cat sa...

Olycka på arbetsplatsen är som tur är alltid en arbetsplatsolycka. Arbetsgivaren kände till att det inte var bra att ha en tung branddörr som vi är tvungna att dra vagnar igenom. Två veckor efter min olycka, fanns där plötsligt en automatisk dörröppnare. Problemet är att det blev en fraktur som nu har läkt fel. Men sjukvården 1177, rådde mig att låta det självläka, för klämskador är inte farliga om man kan vifta på fingrarna, sa de.
Ja det här var min klurigaste redigering för veckan.

BP sa...

Svar: SKÄMTAR du????????????????? Alltså - nej!!!

Har aldrig ringt 1177 och kommer inte att göra det heller efter ditt svar. F*n det kan ju bli men för livet!

Du gillar nog inte läkare heller (precis som Monica och jag), men i framtiden hoppas jag att du kontaktar - nej inte din Vårdcentral (som har de sämsta läkarna) - utan en privat mottagning som är ansluten till FK. Jag går til min (snygga) husläkare och han skickar omedelbart remisser, bland annat till röntgen, som du verkligen hade behövt.

Blir såååååå arg när jag hör 1177:s svar!!! Jag bara kokar om du förstår vad jag menar...

PS. Vad gör du nu? DS.

BP sa...

Glömde ju - din klurigaste redigering den här veckan?????? Menar du ditt svar till "arbetsolyckan" eller bilden??? Antar att du syftar till olyckan. För man får ju inte "baktala" sin arbetsgivare, för då får man ju kicken. Nu blir jag ännu argare Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

PS. Du klarade redigeringen alldeles utmärkt... DS.

cat sa...

Med klurig redigering menar jag bara att jag har städat bort minst uppenbara grejer.
Jag har fått remiss till en handkirurg, när de har sagt sitt, så går jag vidare med eventuella anspråk på kompensation.

bella sa...

du har arbetat flitigt och snyggt med redigeringar! jag provar också på det, men mina resultat blir inte lika snygga. jag tar nog för slarvigt och stora partier.
alltså 1177… har aldrig fått några bra svar där! jag tycker dom kan lägga ner 1177 och lägga dom pengarna på annat.
hoppas verkligen att det går att ordna till handen. håller tummarna!

ulla laiho sa...

Det var en hemsk olycka - ännu värre det svar du fick av 1177. Jag blir lika upprörd som BP. Du kan faktiskt få men för livet - om inte nu så kan värk o.d. komma senare och leda till att du blir begränsad i din rörelseförmåga.

Det var fantastiskt lyckade redigeringar du gjort hela veckan. Jag upplever också problem med lyktstolpar, grenar och allt vad det är som sticker ur huvudet på folk. Bilderna blir väldigt fina. Det syns inte ens att du korrigerat dem.