19 februari 2010

Bildverkstan tema 32 - SpeglaHar i PSC3 börjat med att förminska bilden. Sedan utökade jag arbetsytan och så höll jag in ctrl+alt och drog en kopia med pekverktyget. Kopian lägger sig automatiskt på ett nytt lager. Jag gick in i redigera menyn och där finns det ett ställe som heter Transform. Under den menyn ligger bland annat flip horizontally, vilket jag då valde.
Slutligen har jag beskurit bilden lite.

Se fler speglingar hos Bildverkstan

7 kommentarer:

Marie sa...

Bara så häftigt!!!! Skulle vara bra att ha ett liknande tangentbord ibland då man har brottom och ska hinna skriva mycket på kort tid ;-). Tack snälla för tipset om spegelvändningen. Jag testade och visst jag hade en funktion där under redigera och omforma fritt. Häftigt!!!! Nu kan jag börja trixa massor ju. Än en gång tack snälla du. Önskar dig en fin fredag. Kram från Mie.

cat sa...

Trixa på bara:) Det ska jag också göra.

Filifjonkan 1 sa...

Ja visst är det kul med alla trix man kan öra man blir så lycklig när man upptäcker nya grejor

Maria sa...

Vilken häftig spegling. Helt fantastisk:)
Ha en toppen dag!
Kramar

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Verkligen en läcker bild. Jag håller med om att det skulle behövas lite dubbelkommandon ibland. Trots att jag sitter med flera tangentbord och även ritplatta så skulle det där nära vara bra att ha.

Häftigt och en kreativ idé.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Det blev visst fel länk - nu ska det väl bli rätt i alla fall.

http://bildgatan.designa.nu/category/fototeman/bildverkstad/

NatureFootstep sa...

cool, det tog ett par sec innan jag såg vad du gjort. :) Det påminner om ett ergonomiskt tangentbord jag sett. Fast jag vet inte om det blev tillverkat. :)