18 augusti 2011

Och så lite fåglar igen


Idag tyckte blogger att jag skulle tjäna pengar genom att tillåta reklam på min blogg, men jag är inte alls förtjust i tanken på att ha bloggen full med annonser. Om jag var desperat fattig kanske, men just nu avstår jag.

6 kommentarer:

NatureFootstep sa...

jag känner mig lite kluven till det där. Jag gillar inte heller reklam, det är bara störande och inte lär man tjäna något på det. Å andra sidan så har vi ju faktiskt ett stort utrymme att disponera alldeles gratis på blogger. Så vore det inte så störande skulle jag göra det bara som ett litet tack för att jag får blogga.

cat sa...

Jag har inte sett någon blogger-blog med reklam, så det verkar inte vara så många som nappar på det. Förmodligen handlar det om struntsummor och så tar fula annonser över och sätter ens egna bilder lite i skymundan.

Monica sa...

Bild ett håller den på och äter tro eller skränar den bara på den andra. Duvbilden var läcker.

Jag har reklam men det är bara en liten remsa så det stör mej inte, man kan betala för att slippa men eftersom dom håller med gratis blogg tycker jag att den kan vara kvar.
Ha en bra dag;-)))))

Snowcatcher sa...

The colors in the second bird are so lovely. But that first photo, boy, that sure does take me away! Wish I could go outside!!!

Chris och Jonas sa...

Kul att se andras fågelbilder. Och tänker på hur många gånger vi stått där med kameran (och kommer stå där med den igen) för att fånga måsar, duvor, sparvar, svanar och annat som flaxar.

nillas liv på pinnen sa...

Jag tror faktiskt inte att man just tjänar några pengar på det. Om man inte har jättemånga besökare.
Översta bilden är verkligen söt!