12 april 2011

En för mig annorlunda aktivitetI fredags följde jag med en kompis och lyssnade på en symfoniorkester. Det har jag aldrig gjort förut och frågan är om jag kommer göra det igen. Men det var väldigt trevligt för stunden. Tyvärr klarade inte lillkameran av det svaga ljuset i salen, så bilderna blev inte så bra.

5 kommentarer:

Monica sa...

Är så ljudkänslig nu för tiden så det vet i sjutton om jag skulle klara livemusik.
Bilderna duger bra, har sett åtskilligt värre;-)
Ha en bra dag;-)

BP sa...

Håller med dig. Inte angående biden som är kanooonfin utan musiken. Barbershop kan jag sträcker mig till men klassisk musik - där går gränsen;-)

Filifjonkan 1 sa...

Hej Cat.
Ja det gör man inte så ofta precis öronen är ganska möra efteråt fast Wagner kan jag lyssna på det är pampigt och maffigt me inte live utan det blir på Spotify
Men de tär intressant att ha gjort det en gång i alla fall sp man vet hur det är.Opera är lite roligare att gå och se på .

Pennelina sa...

Man vet inte förrän man testat :-D Bilderna blev inte så dåliga, tycker jag. Känslan finns där i alla fall :-D

Kramar <3<3<3

Matilda sa...

Ibland måste man utmana sig själv och göra saker man aldrig gjort innan, vem vet, man kanske hittar en ny guldgruva eller en ny hobby :)
Jag som inte tillhör kyrkan och som inte är troende alls, uppskattade en kvällsgudstjänst i Cambridge på King's College. Det var riktigt maffigt att höra kören sjunga i den gamla kyrkan som var upplyst av levande ljus. Men jag kommer nog inte att börja göra det till en vana att gå i kyrkan...